Rakstos

Drukāt

SIA „Eco Baltia Vide" iedzīvotājiem sniedz neprecīzu informāciju

.

Atkritumi pudelesIepriekšējais atkritumu apsaimniekotājs SIA „Eco Baltia Vide" Carnikavas novada iedzīvotājiem izsūtījis paziņojumu, kurā minētas vairākas neprecizitātes.
 
Savā vēstulē iedzīvotājiem SIA „Eco Baltia Vide" norāda, ka pašvaldības iepirkumā uzņēmuma iesniegtais lētākais piedāvājums tika noraidīts.
 
Carnikavas novada dome norāda, ka neskatoties uz to, ka SIA „Eco Baltia Vide" iesniegtais piedāvājums bija lētākais, tas tika noraidīts atbilstoši iepirkuma nolikuma noteikumiem, jo SIA „Eco Baltia Vide" iesniegtajā piedāvājumā bija virkne neatbilstību iepirkuma nolikuma noteikumiem, ko apstiprināja arī Iepirkuma uzraudzības birojs ar 24.05.2013. lēmumu. (Ar lēmumu var iepazīties: ŠEIT)
 
Tāpat SIA „Eco Baltia Vide" paziņojumā iedzīvotājiem informācijai par jauno atkritumu apsaimniekošanas kārtību norādījis Carnikavas novada domes priekšsēdētājas, kura šobrīd ir atvaļinājumā, stacionārā tālruņa numuru. 
 
Carnikavas novada dome atvainojas iedzīvotājiem par sagādātajām neērtībām un informē, ka 1.augustā, kad darbu sācis jaunais atkritumu apsaimniekotājs SIA „Vides pakalpojumu grupa", atkritumu izvešana notiek saskaņā ar noslēgtajiem līgumiem.
 
Tiem, kuri ir noslēguši līgumu ar SIA „Vides pakalpojumu grupa", ir uzsākta konteineru nomaiņa, kas vēl turpināsies tuvāko nedēļu laikā. Uzņēmums aicina iedzīvotājus nesatraukties, jo tie, kuriem ir noslēgts jaunais līgums, bet konteinera vēl nav, tas neradīs traucējumus ierastajai atkritumu izvešanas kārtībai. (SIA „Vides pakalpojumu grupa" aizvedīs atkritumus, kas līgumā norādītajā dienā būs salikti maisos).
 
Tie, kuri jauno līgumu vēl nav noslēguši, to vēl visu augsta mēnesi var noslēgt:
- Internetā, aizpildot elektronisko pieteikumu SIA „Vides pakalpojumu grupa" mājas lapā: ŠEIT
 
- Aģentūrā "Carnikavas Komunālserviss" (Stacijas ielā 7, Carnikava) 1.stāvā pie SIA „Vides pakalpojumu grupa" pārstāvja vēl visu augusta mēnesi katru pirmdienu un ceturtdienu no plkst. 8:30 – 12:00 un 12:30 – 17:30.
 
- SIA "Vides pakalpojumu grupa" biroja ēkā, Klientu nodaļā, Spilves ielā 8b (1.stāvā), Rīgā darba dienās no plkst. 8:30 – 17:00.
 
Ar visiem neskaidriem jautājumiem iespējams vērsties „Carnikavas Komunālservisā", zvanot pa tālr. 67993705 vai SIA „Vides pakalpojumu grupa" pa tālr. 28658000, 67461592.
Share on Facebook Tweet