Aicinām saimniecības un ēdinātājus pieteikties Māju kafejnīcu dienām

.

SV MKD 2021 fonsJa jums ir kāds īpašs mājas ēdiens vai dzēriens, ar ko vēlaties lutināt savus viesus, piesakieties Māju kafejnīcu dienām, lai atvasaras svinīgi saviļņojošā aura pārņem arī jūsu saimniecību!

4. un 5. septembrī Vidzemes piekrastes saimniecībām, kas ikdienā nav saistītas ar uzņēmējdarbību un ēdināšanas pakalpojumu sniegšanu, ir iespēja atvērt savas durvis viesiem un kļūt par "mājas kafejnīcām"! Esošajiem ēdināšanas uzņēmumiem šī ir iespēja piedāvāt savu īpašo un unikālo ēdienkarti pasākuma apmeklētājiem.

Māju kafejnīcu dienās katra mājas kafejnīca sagatavos savu īpašo piedāvājumu viesiem. Tā var būt gan plātsmaize, gan kūka, gan zivis, gan arī nēģi u.c. produkti, ēdieni un/vai dzērieni. Interesentiem būs izdevība nogaršot vietējos ēdienus un gūt plašu garšu pieredzējumu. Par pagatavotajiem produktiem tiks iekasēta samaksa, lai varētu segt ēdiena pagatavošanas izmaksas.

Māju kafejnīcu dienām Vidzemes piekrastē jeb Saviļņojošajā Vidzemē var pieteikties ikviens, kura uzņēmums un dzīvesvieta atrodas kādā no Saviļņojošās Vidzemes novadiem, proti, Alojas novadā, Carnikavas novadā, Limbažu novadā, Salacgrīvas novadā un Saulkrastu novadā). Lai pieteiktos Māju kafejnīcu dienām, jāaizpilda reģistrācijas anketa ŠEIT. Pieteikšanās līdz 30. jūnijam.

Pēc pieteikuma anketas aizpildīšanas ar jums sazināsies attiecīgā novada Mājas kafejnīcu dienas koordinators (Carnikavas novadā - Informācijas centra konsultants Jānis Galakrodznieks).

Māju kafejnīcu dienas ir reģionāla tūrisma galamērķa popularizēšanas pasākums, ko organizē Latvijas lauku tūrisma asociācija "Lauku ceļotājs" sadarbībā ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru.

Plašākai informācijai aicinām sazināties ar Carnikavas novada pašvaldības Informācijas centru pa tālr. 29326285, 67708443 vai rakstot uz e-pasta adresi .

Share on Facebook Tweet