Aicinām izteikt viedokli un priekšlikumus par Carnikavas apkaimi un tās uzlabošanu

.

vieda carnikava logo8. jūnijā notika pirmā iedzīvotāju tiešsaistes tikšanās “Ceļā uz viedumu Carnikavā”, lai izvērtētu Carnikavas apkaimes stiprās īpašības un vērtības, apzinātos un diskutētu par izaicinājumiem, ar kuriem saskaras vietējā teritorija un tās iedzīvotāji. Drīzumā notiks otra – klātienes – tikšanās, un Carnikavas apkaimes SVID analīzes apkopojums. Bet līdz tam aicinām vietējos iedzīvotājus iesaistīties un izteikt savas domas, vērtējumu un priekšlikumus, lai kopīgiem spēkiem uzlabotu Carnikavas apkaimes dzīvotspēju!
 
Viedā ciema pamatā ir cilvēki – apvidu kopienas, kuras pašas uzņemas iniciatīvu risinājumu meklēšanā, lai novērstu apzinātās problēmas un izmantotu jaunas iespējas. Viedā ciema būtība ir individuālās pieejas īstenošana ceļā uz labklājību un ilgstpējību, un jaunas sadarbības formas attīstība – domāšana ārpus ierastā.
 
Aicinām tevi stiprināt vietējo kopienu un piederības sajūtu savai vietai un ar savu iniciatīvu un idejām palīdzēt rast veidus, kā soli pa solim uzlabot Carnikavas apkaimi!
 
Mums ir svarīgs tavs viedoklis, tādēļ aicinām izpildīt piecus soļus, lai darītu mums zināmu savu vērtējumu un priekšlikumus ceļā uz viedumu Carnikavā:
1) Pastāsti par jau esošajiem un pieejamajiem resursiem, ar ko lepojies Carnikavas apkaimē – ej.uz/viedsdns13
2) Dalies pārdomās, kas, tavuprāt, ir Carnikavas apkaimes vājās puses (pietrūkst, nav izdevies, gribētos vairāk vai attīstīt straujāk) – ej.uz/viedsdns6
3) Dalies vērtējumā un idejās par ierobežojumiem un iespējām, kas ir Carnikavas apkaimes teritorijā – ej.uz/viedsdns8
4) Norādi, tavuprāt, aktuālos darāmos darbus ceļā uz Viedu ciemu – ej.uz/viedsdns16
5) Pastāsti par šo iniciatīvu citiem un dalies ar šo informāciju, lai tie, kam ir idejas un savs vērtējums, to varētu darīt mums zināmu!
 
Aicinām iesniegt savu vērtējumu līdz š. g. 14. jūnijam! Pēc tam informācija būs pieejama apkopotā veidā un tiks publicēta pašvaldības informatīvajos kanālos.
 
Elīna Klindžāne
Carnikavas apkaimes koordinatore
Share on Facebook Tweet