Aicina novada bērnus un jauniešus piedalīties ūdenstorņa apgleznojuma skiču konkursā

.

Plakats Cits udenstornisBiedrība "Nākotnes iela" aicina Carnikavas novada bērnus un jauniešus piedalīties zīmējumu skiču konkursā. Konkursa mērķis ir iegūt vizuālās idejas nefunkcionālā ūdenstorņa pakājes apgleznošanai, tādējādi radot jaunu interesantu pilsētvides objektu Dārznieku ielā 5, Carnikavā.

Projekts "Cits ūdenstornis Carnikavas pilsētvidē" tiek īstenots ar pašvaldības konkursa "Sabiedrība ar dvēseli 2019" finansējumu un paredz sekmēt Carnikavas novada bērnu un jauniešu radošās izpausmes un pieredzes gūšanu pilsētvides objektu radīšanā. Konkursam iesniegtos autordarbus vērtēs žūrija, un visinteresantāko zīmējumu skiču idejas un elementi tiks izmantoti ūdenstorņa apgleznošanā. Iecerēts, ka arī pašu apgleznošanu veiks Carnikavas novada bērni un jaunieši mākslas pedagogu vadībā. Apgleznojamais laukums iepriekš tiks atbilstoši sagatavots, izveidojot apgleznošanai piemērotu gludu virsmu.

Autordarbi konkursā jāiesniedz Carnikavas novada domes Klientu apkalpošanas centrā līdz 2019. gada 14. jūnijam atbilstoši Konkursa nolikumā minētajam. Konkursa nolikums pieejams biedrības mājaslapā www.nakotnes-iela.lv vai arī, izmantojot saiti https://ej.uz/xbfx .

Vairāk informācijas par projektu var arī iegūt, sazinoties ar biedrības pārstāvi pa tālruni 29420453.

Share on Facebook Tweet