1. jūnijā sākusies pieteikšanās bērnu un jauniešu vasaras nometnēm

.

vasaras nometnes unsplashNo šodienas, 1. jūnija plkst. 9.00, sākusies elektroniskā pieteikšanās bērnu un jauniešu vasaras nometnēm, kuras guvušas finansiālu atbalstu no Carnikavas novada pašvaldības.
Pieteikties nometnēm var ŠEIT.

Ar pašvaldības atbalstīto nometņu sarakstu un nometņu programmām un nometņu apkopojumu var iepazīties ŠEIT.

Jau vēstījām, ka, lai veicinātu bērnu un jauniešu saturīgu un lietderīgu brīvā laika pavadīšanu vasarā, Carnikavas novada dome, izvērtējot Carnikavas novada bērnu un jauniešu vasaras nometņu projektu konkursā iesniegtos projektus, nolēmusi piešķirt 16 992 eiro pašvaldības līdzfinansējumu 210 novadā deklarētajiem 7-16 gadus veciem bērniem 12 vasaras nometņu projektos.
 
Piešķirtais pašvaldības līdzfinansējums bērniem dienas nometnei ir 8 eiro, bet diennakts nometnei – 16 eiro dienā, kas tiek piešķirts bērnam vienai Carnikavas novada domes līdzfinansētajai 2020. gada nometnei.
 
Bērnu vai jaunieti var pieteikt tikai uz vienu pašvaldības līdzfinansēto nometni, tāpēc aicinām bērnus un viņu vecākus kārtīgi izvērtēt, kuru nometni bērns labprātāk apmeklētu. Par pārējām interesējošām nometnēm lūdzu personīgi interesēties pie nometņu vadītājiem.
 
Jautājumu gadījumā sazināties ar Carnikavas novada domes Izglītības nodaļas vadītāju Antru Krastu pa tālr. 29389606 vai rakstot uz e-pastu .
Share on Facebook Tweet