No marta komunālo pakalpojumu rēķini elektroniski būs pieejami tikai Bill.me platformā

.

BillmeSākot no 2020. gada marta, pašvaldības aģentūras "Carnikavas Komunālserviss" rēķini elektroniskā formā būs piejama tikai Bill.me rēķinu apkalpošanas platformā.

Tie klienti, kuri jau izmanto savu e-pastu ikmēneša rēķinu saņemšanai, bet nav reģistrējušies Bill.me, līdz februāra beigām saņems reģistrācijas saiti. Pēc vienkārša un saprotama reģistrācijas procesa jaunajiem lietotājiem uzreiz būs pieejamas visas Bill.me platformas iespējas un priekšrocības, par kurām vairāk var uzzināt Bill.me.

Bill.me platformas lietošana ir bez maksas. Komisijas maksa, ko Bill.me aprēķina 2% apmērā no maksājamās summas, tiek piemērota tikai tajā gadījumā, ja rēķina apmaksa tiek veikta, izmantojat Bill.me sistēmā piedāvāto iespēju - apmaksu ar bankas karti. Rēķinu var apmaksāt savā internetbankā, ievadot nepieciešamos maksājuma datus.

Aicinām tos dzīvokļu un privātmāju īpaš­niekus, kas pašreiz rēķinu saņemšanai neizmanto e-pastu, uz e-pasta adresi sūtīt sekojošu informāciju: vārds uzvārds, īpašuma adrese, e-pasta tematā rakstot "Vēlos reģistrēties Bill.me". Rūpējoties par jūsu datu drošību, informējam, ka rēķinu apkalpošanas platforma Bill.me pilnībā atbilst Eiropas Savienības Vispārīgās datu aizsardzības regulas prasībām un visaugstākajiem maksājumu drošības standartiem.

Share on Facebook Tweet