Drukāt

Aicina apgūt ideju realizēšanas un pašiniciatīvas prasmes apmācībās “Uzņem apgriezienus”

.

Uznem apgriezienusApmācību "Uzņem apgriezienus" mērķis ir veidot izpratni par uzņēmīgumu un sniegt praktiskus rīkus uzņēmīguma praktizēšanai ikdienā, stiprināt jauniešu pašiniciatīvu, neatlaidību un atbildības izjūtu par ideju īstenošanu, kā arī pilnveidot zināšanas par jauniešu ideju īstenošanas iespējām – iesaistoties projektos, uzņēmējdarbībā u.tml. Apmācības notiks no 2016. gada 22. līdz 24. oktobrim Salaspilī, viesu namā "Ville Dole".
 
Pieteikšanās apmācībām līdz 12. oktobrim, aizpildot pieteikumu ŠEIT. Rezultāti tiks paziņoti visiem personīgi līdz 2016. gada 15. oktobrim.
 
Dalībnieki: jaunieši vecumā no 18 līdz 25 gadiem. Apmācības paredzētas 22 dalībniekiem.
 
Apmācības vadīs: Jaunatnes starptautisko programmu aģentūras apmācītāji Sintija Lase un Santa Krastiņa.
 
Apmācības notiks pilnas trīs dienas, tāpēc svarīgi, lai jaunietis varētu piedalīties visas apmācību dienas. Apmācības ir bez maksas. Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra ar Latvijas un Šveices sadarbības programmas atbalstu sedz uzturēšanās (tai skaitā nakšņošanas), ēdināšanas un apmācību izdevumus. Ceļa izdevumi uz un no apmācību norises vietu jāsedz pašiem.
 
Ja rodas jautājumi vai nepieciešama papildus informācija, aicinām rakstīt vai zvanīt: Ginta Salmiņa, tālr. 29256888, e-pasts: .
 
Vairāk info: www.jaunatne.gov.lv
Share on Facebook Tweet