Rakstos

Drukāt

Ādažu glābšanas dienests turpmāk SIA "Grifs AG" sastāvā

.

Adazu apsardzeApsardzes uzņēmuma SIA „Ādažu glābšanas dienests" kapitāldaļas ir iegādājusies drošības kompānija SIA "Grifs AG", tādējādi paplašinot savu darbību Ādažos.
 
"Ar atbildību apgalvoju, ka Ādažu glābšanas dienests, nemainot nosaukumu un savu darbinieku pamatsastāvu arī turpmāk sniegs tehniskās apsardzes pakalpojumus Ādažu, Carnikavas un Garkalnes novada iedzīvotājiem," uzņēmuma īpašnieku maiņu komentē "Grifs AG" valdes loceklis Ainars Bundulis.
 
Šobrīd SIA "Ādažu glābšanas dienests" ir nodarbināti 10 darbinieki, kas turpmāk būs atpazīstami pēc "Grifs AG" formas tērpiem un jaunām mobilās grupas automašīnām.
 
Drošības kompānija "Grifs AG", kas dibināta 2002. gadā, ir vienīgais Latvijas kapitāla apsardzes uzņēmums, kas darbojas visās trijās Baltijas valstīs ar 1600 darbiniekiem un ar vairāk nekā 11 000 fizisko un tehnisko apsardzes objektu.
 
Uzņēmuma kapitāldaļas pieder SIA "Grifs AG International", kura īpašnieki ir Guntis Uzuliņš (40%), Ainars Bundulis (40%), kā arī Norvēģijas uzņēmums „Autoguard AS" (20%).
 
Papildu informācijai:
Inese Artemjeva
„Grifs AG" iekšējās un ārējās komunikācijas speciāliste
E-pasts: ,
Tālr. 26364282, 67813710
Share on Facebook Tweet