Rakstos

Drukāt

Carnikavas un Saulkrastu novadu partnerība SERNIKON aicina iesaistīties un dodas uz novadu apdzīvotajām vietām

.

 
2019. gada 21. februārī notiks biedrības kopsapulce, kurā organizācijas biedri runās par līdz šim paveikto un vienosies par nākotnes plāniem, kas saistīti ar jaunu projektu konkursu izsludināšanu Carnikavas un Saulkrastu novada uzņēmējiem, biedrībām un pašvaldībām. Lai arī biedru sapulcei aicināti pievienoties visi interesenti, balsstiesības būs tikai tās biedriem, taču par biedru var kļūt jebkurš interesents, aizpildot pieteikuma anketu. Biedra statuss partnerībā sniedz vairākus ieguvumus - biedri var iniciēt pārmaiņas un piedalīties Carnikavas un Saulkrastu novadu attīstības procesos, saņemt informāciju par biedrības jaunumiem, pasākumiem un projektu konkursiem, iepazīties ar citiem aktīviem teritorijas iedzīvotājiem un uzņēmējiem.
 
Interesentus, kas vēlas uzzināt vairāk par biedrību “Sernikon”, aicinām izmantot iespēju tikties ar biedrības pārstāvjiem klātienē. Partnerības komanda, sākot no 2019. gada 28. februāra, katru ceturtdienu dosies uz kādu no apdzīvotām vietām Carnikavas un Saulkrastu novados. Tuvāko Sarunu ar partnerību laika grafiks ir sekojošs:
-28. februāris (Kalngale)
-7. marts (Zvejniekciems)
-14. marts (Carnikava)
-21. marts (Saulkrasti)
 
Ja vēlaties pieteikt partnerības vizīti arī savā apdzīvotajā vietā, rakstiet uz e-pasta adresi vai zvaniet uz tālruni 20044241. Būsim priecīgi tikšanās grafiku turpināt, sākot no 28. marta!
 
Vairāk par biedrību un veidu, kā iesaistīties, uzzināsiet biedrības mājaslapā vai sekojot biedrības Facebook lapai.
Share on Facebook Tweet