Rakstos

Drukāt

No 27. novembra mainās ūdens patēriņa skaitītāju rādījumu iesniegšanas vietne

.

Bill me FBAttīstot pakalpojumus un rūpējoties par novadnieku ērtībām, p/a "Carnikavas Komunālserviss" uzsāk sadarbību ar tiešsaistes rēķinu apkalpošanas platformu Bill.me. Sākot no 2018. gada 27. novembra, nodot ūdens skaitītāju rādījumus un saņemt rēķinu elektroniski ir iespējams tikai Bill.me tiešsaistes rēķinu apkalpošanas platformā.

SVARĪGI – lai nodotu ūdens patēriņa skaitītāju rādītājus un saņemtu rēķinus Bill.me platformā, vispirms nepieciešams reģistrēties! Reģistrācijas saite visiem klientiem ir nosūtīta uz to e-pasta adresi, kura līdz šim tikusi izmantota WEBNAMS reģistram un rekini.carnikava.lv lietošanai. Līdzšinējais namu apsaimniekošanas sistēmas WEBNAMS nodrošinātais pakalpojums rādījumu nodošanai vietnē rekini.carnikava.lv vairs nav pieejams.

Kad reģistrēšanās veikta, nepieciešams vēlreiz ieet www.bill.me/lv un pieslēgties sistēmai, lai iesniegtu skaitītāju rādījumus u.c.

Kad pirmreizējās reģistrācija Bill.me platformā paveikta, papildus rēķinu saņemšanas un apmaksas iespējai BEZ MAKSAS* pieejamas arī citas Bill.me priekšrocības:
• rēķinu saņemšana un pārskatīšana;
• precīza skaitītāju rādījumu nodošana un kontrole;
• Carnikavas Komunālservisa aktuālās informācijas saņemšana.
* izņemot rēķina apmaksu.

Īpaši vēlamies uzsvērt, ka Jūsu personas dati ir drošībā, jo rēķinu apkalpošanas platforma Bill.me pilnībā atbilst Eiropas Savienības Vispārīgās datu aizsardzības regulai un visaugstākajiem maksājumu drošības standartiem. Jau drīzumā visas Bill.me platformas iespējas būs pieejamas arī mobilajā lietotnē – gan Android, gan iOS viedierīcēs.

Neskaidrību gadījumā zvanīt Carnikavas Komunālservisam pa tālruni 67992885!

Tāpat kā iepriekš, tie iedzīvotāji, kuri internetu nelieto, kvītis ar aizpildītiem rādījumiem var katru mēnesi no 27. – 30. datumam iemest kādā no "Carnikavas Komunālservisa" pastkastēm, kas tuvāka dzīvesvietai:

Carnikavā – Stacijas ielā 7 un Tulpju ielā 5
Kalngalē – Cīruļu ielā 10 (centrā „Kadiķis"),
Lilastē – Ziemeļu ielā 15,
Mežgarciemā – Stacijas ielā 7,
Siguļos – pastkastīšu stendā pie mājīpašuma „Gipteri".

Carnikavas Komunālserviss

Share on Facebook Tweet