Rakstos

Drukāt

FOTO: Maija beigās saulaini un gaiši nosvinēta Ģimenes diena

.

IMG 3733Stipras un laimīgas ģimenes ir vērtība, kas stiprina visu novadu, tāpēc Carnikavā katru gadu tiek sveiktas ģimenes un to jaunās atvases. 2017. gadā Carnikavas novadā ir piedzimuši 88 bērni.

Ģimenes dienas pasākumā 27. maijā jaunos novadniekus sveica Carnikavas novada domes priekšsēdētājas vietniece Genovefa Kozlovska, bet ar skanīgām dziesmām priecēja pogrupa “Jūras zaķi”. Pēc bērniņu sveikšanas jau tradicionāli vecāki iestādīja simboliskos kokus – puisīšu vecāki stādīja ozolu, bet meitenīšu vecāki – liepu, kas turpmāk visiem kopīgi būs jāuzrauga, lai labi ieaugas, sakuplo un priecē paaudžu paaudzēs.

Ģimenēm kopā ar bērniem šai dienā bija iespēja piedalīties arī dažādās radošās nodarbēs. “Smilšu lampas” piedāvāja gan pavisam maziem, gan lielākiem bērniem veidot smilšu gleznas, kas ļāva vaļu iztēlei un radīja krāsu prieku, savukārt, lielās koka spēles veicināja prāta asumu un apķērību, kopīgi risinot aizraujošus uzdevumus.

Pateicamies gleznotājai Kristīnei Kutepovai, kas palīdzēja ģimenēm zīmēt lielizmēra Latvijas karogu, kā arī animācijas studijai Infinity Box, kas kopā ar pasākuma apmeklētājiem ir radījusi animācijas filmiņu – jauku sveicienu no mazajiem carnikaviešiem Latvijai simtgadē. Filmiņa jau pavisam drīz būs skatāma novada mājaslapās un sociālo tīklu vietnēs.

Lai kuplo ģimenes Carnikavas novadā!

A. Saprovska

FOTOGALERIJA

Share on Facebook Tweet