Rakstos

Drukāt

Pirmās suņu atkritumu urnas uzstādītas iedzīvotāju norādītajās vietās

.

Sunu urna 800Carnikavas Komunālserviss septembrī novadā uzstādījis deviņas suņu ekskrementu urnas un aicina suņu īpašniekus, kas pastaigājas ar saviem mīluļiem, sakopt vidi, lai citiem nevajadzētu raizēties par notraipītiem apaviem, velosipēdiem u.c.
 
Lai uzzinātu iedzīvotāju viedokli, kurās vietās urnas ir nepieciešamas visvairāk, šī gada pavasarī novadnieki tika aicināti izteikt viedokli aptaujā, un pirmās urnas izvietotas, arī ņemot vērā šos ieteikumus.
 
Carnikavā iedzīvotāji visbiežāk minēja Sautiņus, Svētku laukumu, Zvejnieku ielu pie Carnikavas parka, aizsargdambjus un to apkārtni, kā arī teritorijas pie Gaujas un Vecgaujas. Par Lilasti iedzīvotāji aptaujā pauda vienotu viedokli, ka šāda urna nepieciešama pie automašīnu stāvlaukuma, jo daudzi suņu īpašnieki tieši uz turieni ar auto ved savu mīluli izskrieties pie jūras.
 
Savukārt par Mežciemu iedzīvotāji atzinuši, ka visvairāk urna suņu ekskrementiem nepieciešama Mežciema ielā, Gaujas ciemā – pie veikala Dzirnupes ielā 3, kā arī Pulksteņezera apkārtnē, Siguļos – pie jaunā aizsargdambja, bet Kalngalē – Ērgļu ielā un īpaši tās krustojumā ar Sloku ielu. Nākotnē paredzēts izvietot vēl vairākas šādas urnas.
 
Jauno urnu atrašanās vietas
Carnikavā
Stacijas ielā pie gājēju un velosipēdistu tilta
Zvejnieku ielā pie parka
Tulpju un Liepu ielas krustojumā
Jūras ielā pie tilta pār Vecgauju
 
Gaujā
Pie dzelzceļa stacijas, veloceliņa galā
 
Lilastē
Stāvlaukumā pie jūras
 
Garciemā
Pie Mežciema ielas 26, netālu no bērnu rotaļu laukuma
 
Kalngalē
Ērgļu ielas atpūtas vietā pie Langas
Gulbju un Dzērvju ielas krustojumā
 
Carnikavas Komunālserviss
Share on Facebook Tweet