Rakstos

Drukāt

Lasiet izdevuma "Carnikavas Novada Vēstis" aprīļa numuru

.

Vaks WEBIznācis informatīvā izdevuma "Carnikavas Novada Vēstis" aprīļa numurs, kurā publicēta informācija par Lielās Talkas 2016 norisi novadā 23. aprīlī. Sniegtas atbildes uz biežāk uzdotajiem jautājumiem par nekustamā īpašuma nodokli un infografikā "Carnikavas novada budžets 2016" parādītas galvenās pašvaldības budžeta ieņēmumu un izdevumu plūsmas.
 
Par godu novada 24. jubilejai šī gada 2. aprīlī Carnikavas Novadpētniecības centra speciāliste Maija Sarkane apkopojusi interesantus attēlus un faktus, kas parāda, kā Carnikava mainījusies vairāk nekā 20 gadu laikā.
 
Iespējams, daudzi nezina, ka pirmais Latvijā masveidīgākā sporta veida – orientēšanās – klubs "Kāpa" ir dibināts tieši Carnikavā, un šogad tas svin savu 30. gadadienu. Par kluba tapšanu un arī savām orientierista gaitām intervijā stāsta novada nopelniem bagātais sportists Gunārs Ostups.
 
Kā allaž, jaunajā numurā lasiet domes lēmumu kopsavilkumu, jaunākās ziņas par aktualitātēm izglītībā, kultūrā un sportā.
 
Izdevumā uzziniet arī par mazāk zināmam vietām sportiskai brīvā laika pavadīšanai tepat Carnikavas novadā, kā arī iedzīvotājiem noderīgas ziņas par dažādiem sadzīves jautājumiem.
 
Elektroniski izdevumu var lasīt ŠEIT.
Share on Facebook Tweet