Rakstos

Drukāt

Carnikavas novada domē par priekšsēdētāju atkārtoti ievēlēta Daiga Jurēvica

.

Jaunie deputati 800Šodien, 22. jūnijā Carnikavā notika pirmā jaunievēlētās domes sēde, kurā par Carnikavas novada domes priekšsēdētāju atkārtoti tika ievēlēta Daiga Jurēvica ("Latvijas Zemnieku savienība").
 
Uzsākot priekšsēdētājas darbu trešajā deputātu sasaukumā, D.Jurēvica sirsnīgi pateicās novada iedzīvotājiem un deputātiem par doto uzticību. "Strādāsim visi kopā, lai mūsu novads kļūtu labāks un skaistāks. Esmu gatava runāt un diskutēt ar katru deputātu individuāli, lai mēs visi no tā iegūtu kopīgajā darbā," domes sēdē pauda D.Jurēvica.
 
Kopumā sēdes laikā Carnikavas novada domes priekšsēdētāja amatam tika izvirzīti trīs kandidāti no trīs politiskajām partijām – Daiga Jurēvica ("Latvijas Zemnieku savienība"), Imants Krastiņš ("Reģionu alianse") un Eduards Burģelis ("Saskaņa"). Par Daigas Jurēvicas kandidatūru nobalsoja 8 deputāti (Genovefa Kozlovska, Pjotrs Špakovs, Daiga Jurēvica, Aldonis Lūkins, Gatis Miglāns, Eva Odziņa, Laimonis Daugavietis, Juris Kozlovskis), par Imantu Krastiņu – 5 deputāti (Imants Krastiņš, Kristaps Bergmanis, Arta Deniņa, Gunita Dzene, Dainis Kozlovskis), par Eduardu Burģeli – 2 deputāti (Eduards Burģelis, Sabīna Antonova).
 
Amatu saglabā arī līdzšinējā novada domes priekšsēdētājas vietniece Genovefa Kozlovska, par kuras kandidatūru minētajā amatā nobalsoja 8 deputāti.
 
Jaunievēlētās domes deputāti ievēlēja arī pastāvīgo komiteju pārstāvjus, kuri jūlijā ievēlēs arī komiteju priekšsēdētājus.
 
Jau vēstīts, ka pašvaldību vēlēšanās Carnikavas novada domē ievēlēti 7 "Latvijas Zemnieku savienības" deputāti – Daiga Jurēvica, Genovefa Kozlovska, Pjotrs Špakovs, Eva Odziņa, Juris Kozlovskis, Laimonis Daugavietis un Aldonis Lūkins; 5 politiskās partijas "Reģionu alianse" deputāti – Arta Deniņa, Imants Krastiņš, Gunita Dzene, Kristaps Bergmanis un Dainis Kozlovskis; 2 sociāldemokrātiskās partijas "Saskaņa" deputāti – Sabīna Antonova un Eduards Burģelis, kā arī viens nacionālās apvienības "Visu Latvijai!" – "Tēvzemei un Brīvībai/LNNK" deputāts – Gatis Miglāns.
Share on Facebook Tweet