Rakstos

Drukāt

Dome aicina piedalīties Carnikavas izglītības kvartāla projektēšanas darbu tirgus izpētes sanāksmē

.

Pamatskolas ekaCarnikavas novada pašvaldība informē, ka tuvākajā laikā plāno izsludināt publisko iepirkuma procedūru par tehnisko projektu kopuma "Carnikavas novada izglītības iestāžu pārbūve" izstrādi.
 
Projektēšanas darbu mērķis ir izstrādāt Carnikavas ciema centra teritorijas attīstības vīziju izglītības iestāžu ēku pārbūvei / piebūvēm un piegulošās publiskās telpas un teritorijas labiekārtošanai, kā arī atbilstošu tehnisko projektu izstrāde un saskaņošana.
 
Iepriekš minētie projektēšanas darbi paredzēti, izmantojot Zaļā iepirkuma, ilgtspējīgas būvniecības un energoefektivitātes principus.
 
Lai veiktu tirgus izpēti plānotajiem darbiem, kā arī informētu potenciālos dalībniekus par plānoto iepirkumu un tā prasību atbilstību tirgus piedāvājumam, aicinām uz atklātu tirgus izpētes sanāksmi, kas 2016.gada 10.februārī plkst.10.00 notiks Carnikavas novada domes sēžu zālē Stacijas ielā 5, Carnikavā.
 
Esam lūguši Latvijas Arhitektu savienību izplatīt šo informāciju saviem biedriem. Dalību pasākumā var pieteikt līdz 2015. gada 8. februāra plkst. 17.00, rakstot uz elektroniskā pasta adresi: .
 
Attīstības un plānošanas nodaļa
Share on Facebook Tweet