Drukāt

Devītklasniekus aicina piedalīties konkursā "Kas notiek?"

.

Kas notiek23. septembrī ir sākusies pieteikšanās laikraksta "Diena" rīkotajā mūsdienu zināšanu pārbaudes konkursā visas Latvijas skolu devīto klašu skolēniem „Kas notiek?". Atzīmējot konkursa 15. gadadienu, konkursa norise 24. oktobrī tiks translēta Lattelecom interneta televīzijā.
 
Konkursā tiks pārbaudītas devītklasnieku zināšanas par konkursa gada (no 2013. gada novembra līdz 2014. gada novembrim) notikumiem Latvijā un pasaulē. Neizmantojot palīglīdzekļus, 24.oktobra rītā jaunieši pārbaudīs savu erudīciju, atbildot uz konkursa tiešraidē uzdotajiem jautājumiem. Pateicoties tehnoloģiju sniegtajām iespējām, konkursa jautājumi pirmo reizi tiks uzdoti tiešraidē Lattelecom televīzijā.
 
Konkursa "Kas notiek?" mērķis ir veicināt jauniešu interesi par pēdējā gada politiskajiem, sabiedriskajiem, kultūras, sporta un citiem notikumiem Latvijā un pasaulē, kas atspoguļoti plašsaziņas līdzekļos. Konkurss ir individuāla spēku pārbaude vienā kārtā, kurā katrs jaunietis var pārbaudīt savas zināšanas un atmiņu.
 
Līdz 17. oktobrim 9. klašu audzinātāji portālā Diena.lv var pieteikt savu klasi dalībai konkursā.
 
Sīkākai informācijai:
Līga Lasmane,
SIA „Dienas mediji" mārketinga un sabiedrisko attiecību projektu vadītāja
Tālr. 67483361
E-pasts:
Share on Facebook Tweet