Drukāt

Jauniešus aicina Carnikavā iegūt velosipēda vadītāja apliecību

.

Velo apmacibas 450Ja tev vēl nav velosipēda vadītāja apliecība un esi sasniedzis 10 gadu vecumu, to varēsi iegūt tepat Carnikavā!
 
Carnikavas novada pašvaldības policija organizē bezmaksas apmācības velosipēda vadītāja apliecības iegūšanai, kas notiks šī gada jūlijā. Visi interesenti aicināti uz iepazīšanās nodarbību 29. jūnijā plkst. 11.00 Stacijas ielā 7, Carnikavā (pašvaldības policijas telpās). Sīkāka informācija, rakstot uz e-pastu: vai zvanot pa tālr. 67383734.
 
Noslēguma eksāmens topošajiem velosipēdu vadītājiem notiks šī gada jūlijā.
 
Sākoties vasaras sezonai, pašvaldības policija arvien biežāk saņem izsaukumus par nepilngadīgo personu sabiedriskās kārtības pārkāpumiem. Veicot pārrunas ar nepilngadīgajiem, jaunieši visbiežāk norāda, ka vecāki strādā un viņiem ir pārāk daudz brīvā laika, tādēļ "muļķības nāk prātā". Policija ir arī novērojusi pārgalvīgu un ceļu satiksmes noteikumiem neatbilstošu braukšanu ar velosipēdiem.
 
Lai braukšanas priekus neaizēnotu nepatīkamas sarunas vai notikumi, jāatceras, ka velosipēda vadītāja apliecībai vienmēr jābūt līdzi katram velosipēda vadītājam, kurš izbraucis ārpus savas mājas pagalma.
 
Carnikavas novada pašvaldības policija
Share on Facebook Tweet