Veselības ministrija sadarbībā ar pašvaldību jauno ģimenes ārstu Carnikavā cer piesaistīt jūlijā

.

marcelo leal k7ll1hpdhFA unsplashNo 1. jūnija Carnikavā slēgta ģimenes ārstes Aijas Stūrmanes prakse un pie ģimenes ārstes reģistrētie pacienti Carnikavas novadā tika atreģistrēti sakarā ar līgumattiecību pārtraukšanu. Plānots, ka jūlijā darbu uzsāks jauns ģimenes ārsts, kas pacientus pieņems tajās pašās prakses telpās, kurās iepriekš pacientus uzņēma daktere A. Stūrmane – veikala “Mego” (Rīgas iela 14a) 2. stāvā.
 
Carnikavas novada pašvaldība 15. maijā Veselības ministrijas Veselības inspekcijai nosūtīja vēstuli, kurā sniedza priekšlikumus problēmu risināšanā, lai pēc ģimenes ārstes A. Stūrmanes aiziešanas nodrošinātu nepārtrauktību veselības aprūpē, jo pašvaldībai ir svarīgi, lai novada iedzīvotājiem būtu pieejama kvalitatīva un normatīvajiem dokumentiem atbilstoša veselības aprūpe.
 
Ievērojot normatīvo dokumentu prasības, ģimenes ārsta rīcībā tiks nodots sociālā dienesta vajadzībām iegādātais kāpņu kāpurķēžu pacēlājs, lai iedzīvotāji ar kustības traucējumiem ērti un netraucēti varētu apmeklēt doktorātu un, sadarbībā ar telpu īpašniekiem, prakses telpām tiks noteikts kods, lai tajās notiktu medicīniska ārstēšana un aprūpe.
Share on Facebook Tweet