Novada jaunajai dziedātājai Patrishai ''Ghetto Faktors'' konkursa finālā - publikas simpātiju balva

.

Patrisha 800Mūsu novadniece, 15 gadus vecā dziedātāja Patrisha, ''Ghetto Faktors'' konkursā iekļuva 12 talantīgāko jauno izpildītāju lokā un finālā, kas norisinājās 26. maijā, ieguva skatītāju simpātiju balvu.
 
Vokālās mūzikas konkurss jaunajiem talantiem no visas Latvijas ''Ghetto Faktors'' norit ar devīzi ''Seko savam sapnim!''. Šogad tam bija pieteikušies vairāk nekā 200 jauniešu. Muzikālā projekta mērķis ir, izmantojot ''Ghetto Games'' publicitātes platformu un iespējas, palīdzēt jauniešiem attīstīt un pilnveidot dažādas ar mūziku saistītas prasmes. Panākumi konkursā sniedz iespēju uzstāties ''Ghetto Games'' rīkotājos sezonas lielākajos pasākumos, kā arī sadarboties ar pazīstamiem mūziķiem un mūzikas industrijas profesionāļiem.
 
Lai kvalificētos vokālā konkursa ''Ghetto Faktors'' pusfinālam, dalībnieki bija sevi jāapliecina divās atlases kārtās. Rīgas atlasē, kas norisinājās 3. martā, dalībnieki "a capella" izpildīja divas iepriekš sagatavotas dziesmas, un viņu sniegumu vērtēja konkursa organizatori un žūrija.
 
Konkursa otrā atlases kārta norisinājās 5. martā Rīgā, un tajā piedalījās 88 dalībnieki no visas Latvijas. Šajā kārtā dalībnieki savu izvēlēto dziesmu izpildīja mūzikas pavadījumā, savukārt konkursa pusfinālā un finālā dalībnieku balss skanējumu papildināja dzīvās mūzikas pavadījums, un izpildāmo dziesmu noteica "Ghetto" komanda. Šis interesantais uzdevums ļāva finālistiem pierādīt, kā tie spēj tikt gala ar jebkuru kompozīciju. Tā, piemēram, Patrisha nav rokmūzikas izpildītāja, taču konkursā nācās "izkāpt" no komforta zonas un pierādīt sevi šajā mūzikas žanrā. Izdevās, un jaunā mūziķe ieguva konkursa īpašo skatītāju simpātiju balvu. "Tas ir vissvarīgākais un augstākais novērtējums, jo to nosaka skatītāji! No visas sirds pateicos saviem faniem un atbalstītājiem," teica jaunā dziedātāja.
 
PATRISHA jeb Patrīcija Ksenija Cuprijanoviča ir jaunā dziedātāja, kura muzicē jau vairākus gadus, gan uzstājoties koncertos, dažādos festivālos, gan pārbaudot savas spējas Latvijas jauno, kā arī starptautisko vokālistu konkursos Maltā, Polijā, Rīgā, iegūstot godalgotas vietas. Meitene dzied latviešu, angļu, gan arī krievu valodās.
 
J. Cuprijanoviča
Share on Facebook Tweet