Carnikavas novada iedzīvotājiem iespēja bez maksas apgūt orientēšanās sporta pamatus

.

Orientesanas labirintsEiropas sociālā fonda (ESF ) projekta ietvaros Carnikavas novada iedzīvotājiem augustā tiek piedāvāta iespēja bez maksas iepazīties ar orientēšanās sportu, apgūstot tā tehniskās un taktiskās pamatiemaņas.
 
Šajā apmācību grupā aicināti piedalīties visi interesenti, bet īpaši ģimenes ar bērniem un seniori. Grupā ir 20 vietu, apmācību organizē sertificēta orientēšanās sporta trenere Tamāra Kosmačeva. Pavisam apmācības ciklā ieplānotas astoņas nodarbības (8 x 45 min) – no rītiem un vakaros. Ar nodarbību grafiku var iepazīties ŠEIT. Septembrī šīs nodarbības varēs turpināt trešdienu pēcpusdienās.
 
Lai iegūtu sīkāka informāciju par apmācību un pieteiktos, aicinām sazināties ar T. Kosmačevu pa tālruni: 29104320. Pieteikuma anketa pieejama ŠEIT, to var saņemt un aizpildīt arī nodarbībā.
 
Šo projektu Carnikavas novada pašvaldība īsteno Eiropas Sociālā fonda projekta Nr. 9.2.4.2/16/I/046 "Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanai un slimību profilaksei Carnikavas novadā" ietvaros. Tā mērķis ir veselības veicināšanas un slimību profilakses pakalpojumu pieejamības uzlabošana Carnikavas novada iedzīvotājiem (īpaši, teritoriālās nabadzības un sociālās atstumtības riskam pakļautajiem iedzīvotājiem, īstenojot vietēja mēroga pasākumus).
 
Kopumā šiem pasākumiem piešķirti 70 263,00 EUR no ESF budžeta, un projekta ietvaros līdz 2019. gada 31. decembrim Carnikavas novadā tiks īstenotas vairākas veselību veicinošas aktivitātes.
 
V. Zinkevičs
 ES 2020 ESF
Share on Facebook Tweet