Rakstos

Drukāt

Pirmo "Carnikavas kausu" volejbolā vīriešiem izcīna "Gaujiena"

.

volejbola cempionats 80027. aprīlī, dienā, kad teju visa Latvija piedalījās ikgadējā Latvijas sakopšanas pasākumā „Lielā talka", par pirmo „Carnikavas kausu" volejbolā vīriešiem cīnījās piecas uzaicinātās volejbola komandas no Rīgas, Jelgavas, Apes un Carnikavas. Par uzvarētāju kļuva komanda „Gaujiena", kas jau pirmajā spēlē sevi pieteica kā nopietnu pretendentu uz medaļām.
 
Turnīru organizēja Carnikavas sporta centrs sadarbībā ar Latvijas Volejbola federāciju, un spēles tiesāja volejbola federācijas tiesneši Māris Pazāns un Miķelis Jankovskis.
 
Par vietu labāko trijniekā šoreiz cīnījās Carnikavas komanda, „Gaujiena" (Ape) un divas komandas no Rīgas - „Punctum" un „Artūrs". Tā kā turnīrā piedalījās visai līdzvērtīgas komandas, intriga par to, kas izcīnīs pirmo „Carnikavas kausu", palika līdz pašām turnīra beigām, kad finālā spēkiem mērojās „Gaujiena" un „Punctum".
 
Ļoti aizraujošā spēlē, ar uzvarām trijos setos pēc kārtas, „Carnikavas kausu" izcīnīja komanda „Gaujiena", kuras sastāvā spēlēja brāļi Atis un Toms Dandeni, Mikus Valters, Jānis Stalidzāns, Māris Cauka, Artis Riepnieks un Uldis Cirsis. Turnīra čempioni, neskaitot medaļas un kausu, balvā saņēma fitnesa kluba „F1" abonementu un gardu kliņģeri no viesnīcas „Medzābaki".
 
„Lai arī cīņas par medaļām bija sīvas un emocijām pilnas, šī volejbola diena Carnikavā tika pavadīta pozitīvā un sportiskā noskaņojumā. Pozitīvās atsauksmes gan no turnīra dalībniekiem, gan volejbola federācijas tiesnešiem sniedz gandarījumu un vēlmi iesākto tradīciju – volejbola turnīru „Carnikavas kauss" – organizēt arī turpmāk", pēc turnīra saka Carnikavas sporta centra vadītājs Roberts Raimo.
 
Paldies Carnikavas novada domei, Latvijas Volejbola federācijai, Carnikavas pamatskolai. Paldies fitnesa klubam „F1", viesnīcai „Medzābaki", autopreču tirgotājam „AD Baltic" un sporta preču tirgotājam „Multipower" par sarūpētajām balvām turnīra dalībniekiem. Paldies Carnikavas volejbola entuziastam Renāram Strazdam par iniciatīvu! Uz tikšanos nākamajā volejbola turnīrā!
 
Turnīra kopvērtējums:
1.vieta – „Gaujiena" (Ape)
2. vieta – „Punctum" (Rīga)
3.vieta – „Artūrs" (Rīga)
4.vieta – „Carnikava" (Carnikava)
5.vieta – „Eleja" (Jelgava)
 
Bildes no turnīra – www.sports.carnikava.lv
 
Informāciju sagatavoja:
Ieva Kozlovska,
Carnikavas sporta centrs
Tālr. +371 29561366
Share on Facebook Tweet