Rakstos

Drukāt

Carnikavas pamatskolēniem bronzas medaļa tautas bumbā

.


Pamatskola tautas bumba 800Uzvarot 14 komandu konkurencē Pierīgas tautas bumbas sacensībās, Carnikavas pamatskolas D grupas (4. un 5. klašu) zēnu komanda izcīnīja tiesības piedalīties Latvijas Republikas skolēnu 66. spartakiādes finālā, kurš 2.martā notika Rīgas 15.vidusskolas sporta hallē.

Finālā piedalījās 8 labākās zēnu un meiteņu komandas, kuras tika sadalītas 2 apakšgrupās – mūsu pretinieki bija Jaunlutriņu pamatskolas, Ventspils centra pamatskolas un Jelgavas 4. pamatskolas komandas.

Cīņas bija spraigas – izdevās uzvarēt Jaunlutriņu komandu, pēc tam Ventspili. Spēka cīņai ar Jelgavu vairs nebija tik daudz un nācās samierināties ar 2.vietu grupā. Līdz ar to pēc nelielas pauzes bija jācīnās ar otras apakšgrupas labāko komandu - Rīgas V.Zālīša sākumskolu.

Pusfināla cīņa starp Carnikavas un V.Zālīša skolām bija fināla cienīga. Spraigajā cīņā – 2. pagarinājumā ar viena punkta pārsvaru uzvarēja V.Zālīša sākumskolas komanda, līdz ar to kaldinot sev uzvaru arī turnīrā, jo finālā Jelgavas 4. pamatskolas komanda nespēja turēties pretī Rīgas komandai. Mums atlika noraust asaras no acīm, sakost zobus un iet cīņā ar Siguldas komandu par bronzas medaļām. Tās arī izcīnījām un par to paldies mūsu skolotājai Birutai Reidei un skolas autobusa šoferītim, kurš sestdienas dienā izvadāja „bronzas puišus" uz sacensībām un atpakaļ.

Komandā startēja un bronzas medaļas izcīnīja: Artūrs Bogdanovičs, Edvards Jeļiņevskis, Gundars Kuncis,Raivo Riciks, Dāvis Vaitkuss, Toms Eglīte, Ralfs Stratans, Ņikita Antonovs, Reinis Zonne, Ralfs Garkalns un Kevins Meļņikonis.

Apsveicam!

Share on Facebook Tweet