Rakstos

Drukāt

Aicinām nūjotājus uz saietu 19. septembrī

.

NujosanaŠajā sestdienā, 19.septembrī, pie Carnikavas Novadpētniecības centra norisināsies tradicionālais nūjotāju saiets, kas ar katru reizi pulcē arvien kuplāku nūjotāju skaitu gan no Carnikavas, gan citām Latvijas vietām. Sākums plkst. 10.00, pulcēšanās no plkst. 9.30.
 
Pasākums, kā jau ierasts, sāksies ar iesildīšanos pieredzējušas instruktores vadībā un jauno un nūjotāju apmācību. Pēc tam visi kopā dosies nūjot gleznainā piejūras trasē – gar jūru līdz vietai, kur tā satiekas ar Gauju.
 
Nūjošana notiks bez sacensību elementiem katra dalībnieka individuālā tempā. Atgriežoties Novadpētniecības centrā, visi pasākuma dalībnieki varēs baudīt gardu uz ugunskura vārītu zupu. Kopā atpūtīsimies un baudīsim sinoptiķu solīto atvasaru skaistā vietā Gaujas krastā.
 
Arī šoreiz būs loterija, kurā varēs laimēt mūsu atbalstītāju – "Silvanola" un Dr.Mauriņa vēnu klīnikas sarūpētās balvas. Galvenā balva – jauns nūju komplekts no veikala "Ceļotājs".
 
Savukārt pasākuma galvenais atbalstītājs ''Maccoffee'' katram, kas ieradīsies sestdienas pasākumā, dāvinās garšīgo ''Maccoffee'' kafiju.
 
Tālrunis informācijai: 29561366, visa programma: www.sports.carnikava.lv.
Share on Facebook Tweet