Rakstos

Drukāt

Carnikavas Piejūras skrējiens jau šo sestdien

.

skrejiensŠajā nedēļas nogalē, 6.jūnijā, Carnikavā notiks tradicionālais un daudzu Latvijas skrējēju iecienītais „Carnikavas Piejūras skrējiens", kura trases ved pa skaisto Piejūras dabas parku.
 
Sacensības sāksies plkst. 11.00 ar „Rasēns skrējienu bērniem". Šī skrējiena mazie dalībnieki sacentīsies skriešanā Carnikavas sporta kompleksa stadionā, kur atbilstoši savai vecuma grupai būs jāskrien viens vai divi stadiona apļi.
 
Plkst. 11.25 starts tiks dots 3 km garā „Pickwick veselības meža apļa" dalībniekiem, bet plkst. 11.45 distancē dosies 6,5 km „JOMA meža apļa" un 15 km „TavamSportam.lv meža apļa" dalībnieki.
 
Visi „Rasēns skrējiena" dalībnieki uzreiz pēc finiša saņems balviņas no akciju sabiedrības „Latvijas valsts meži", bet šī skrējiena uzvarētāji tiks apbalvoti ap plkst. 12.15, kad distancē būs devušies pieaugušie.
 
Pārējo grupu uzvarētāju apbalvošana notiks aptuveni plkst. 14.00, desmit minūtes pēc tam, kad būs finišējis pēdējais dalībnieks. Par bagātīgu balvu fondu šajās sacensībās ir parūpējušies – AS „Rīgas piena kombināts", Latvijas Valsts meži, tēja „Pickwick", sporta apģērbu zīmols „JOMA", sporta uztura un preču veikals „TavamSportam.lv" un Carnikavas novada dome. Īpaši garšīgas balvas pašam jaunākajam un pašam vecākajam sacensību dalībniekam dāvinās Jānis Sauka un „Ādažu desu darbnīca".
 
Pieteikties sacensībām elektroniski iespējams www.sports.carnikava.lv līdz 4.jūnija plkst. 20.00. Dalības maksas apmaksa un numuru saņemšana notiek sacensību dienā no plkst. 9.00 līdz 10.45.
 
Tiem dalībniekiem, kuri pieteikušies iepriekš elektroniski, dalības maksa ir EUR 3,00, Carnikavas novadā deklarētajiem iedzīvotājiem – dalība bez maksas. Pieteikties sacensībām varēs arī sacensību dienā no plkst. 9.00 līdz 10.30, bet jau par paaugstinātu dalības maksu – EUR 5,00.
 
Piesakies Carnikavas Piejūras skrējienam www.sports.carnikava.lv, un tiekamies sestdien Carnikavas sporta kompleksa stadionā!
 
Tālrunis informācijai: 29561366
 
 
Carnikavas sporta centrs
 
skrejiens
Share on Facebook Tweet