Rakstos

Drukāt

Carnikavas vieglatlētiem un nūjotājiem jauns inventārs

.

Jauns inventars 1Ar Eiropas finansiālu atbalstu pie jauna inventāra tikuši gan novada jaunie vieglatlēti, gan nūjošanas entuziasti.
 
 
Iegādātais inventārs – augstlēkšanas matracis, barjeras, treniņa šķēpi un lodes, smaguma nūjas un svara bumbas – būs labs papildinājums Carnikavas pamatskolas sporta stundā, palīdzēs treniņos pilnveidoties Carnikavas Sporta centra jaunajiem vieglatlētiem un organizēt novadā jaunus sporta pasākumus: iecerētas ikgadējas sacensības vieglatlētikā bērniem "Carnikavas kauss", kā arī plānots organizēt dažādas sporta nometnes.
 
Vieglatlētikas nodarbības Carnikavas Sporta centrā treneres Sandras Krūmas vadībā bērniem ir bez maksas, tās notiek Carnikavas Sporta centrs bāzēs. Par iespējām trenēties vieglatlētikā var uzzināt Carnikavas sporta centrā un sports.carnikava.lv. Jaunus audzēkņus uzņems 20015./2016. mācību gadā.
 
Savukārt nūjotājiem ir iegādātas nūjas un papildus aprīkojums fiziskās slodzes dažādošanai (smaguma aproces, gumijas), pulsometri, kas ļauj noteikt slodzes intensitāti, kā arī videokameras kustību tehnikas analīzei. Nūjošanas nodarbības Carnikavā notiek bez maksas, par nodarbībām interesēties pie treneres Gundegas Ulmes: , tel.: 29186460
 
Jauns inventars 2
 
Iespēja bez maksas iegūt aprīkojumu vieglatlētikas un nūjošanas aktivitāšu veicināšanai Carnikavas novadā 2015. gadā iegūta, biedrībai "Latvijas Bērnu un Jauniešu Sporta asociācija" piedaloties publisko un privāto partnerattiecību biedrības "Sernikon" izsludinātā atklātā projektu konkursā Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA). 
 
Lauku atbalsta dienests
ELFLA
Share on Facebook Tweet