Rakstos

Drukāt

Carnikavā jaukā atmosfērā sporto desmitiem nūjotāju

.

Nujosana 80017. maijā pie Carnikavas Novadpētniecības centra patīkamā atmosfērā notika ikgadējais Carnikavas nūjotāju saiets. Tas šogad atšķīrās ar to, ka saietā nebija nekādu sacensību elementu – skaistajā piejūras dabas parka septiņu kilometru garajā distancē visi dalībnieki devās un arī finišēja kopā.
 
Pēc finiša visi nūjotāji varēja nobaudīt uz ugunskura vārītu zupu un augļus. Pēc kārtīgas iestiprināšanās notika izloze starp pasākuma dalībniekiem, kuras laikā tika izlozētas trīs „one way" nūjas no veikala „Ceļotājs". Tika izlozētas arī speciāli nūjotājiem paredzētās zeķes no „Dr. Mauriņa vēnu klīnikas" un „Silvanola" produkcijas. Katrs pasākuma dalībnieks saņēma dāvanu no pasākuma galvenā atbalstītāja „Rexona", kā arī atlaižu kuponu no „Dr.Mauriņa vēnu klīnikas". Bet tie, kas uz pasākumu bija ieradušies dzintara rotās, tika pie pārsteiguma balviņas no AS „Dzintars". Kā atzina nūjotāji, tik bagātīgs balvu fonds un tik jauka pasākuma atmosfēra nav bijusi vēl nevienās nūjošanas sacensībās.
 
Kopumā pasākumā piedalījās nūjotāji no Rīgas, Ropažiem, Garkalnes, Talsiem, Limbažiem, Ķekavas, Stopiņiem, Piltenes, Saulkrastiem un, protams, Carnikavas.
 
Pasākuma organizatori – Carnikavas sporta centrs – saka paldies Tautas sporta asociācijai par nūjām, kuras varējām iedot tiem nūjot gribētājiem, kuriem pašiem savu nūju vēl nav. Tāpat sakām vislielāko paldies mūsu atbalstītājiem – Evitai Meierei no „Rexona", Elīnai Lukjanovičai no „Dzintars", „one way" nūju izplatītājam Latvijā Andrim Gailītim un veikalam „Ceļotājs", augļu vairumtirdzniecības uzņēmumam „Augma", Ingai Skraucei no „Silvanols" un Kristīnei Šabertei no „Dr.Mauriņa vēnu klīnikas".
 
Paldies Carnikavas Novadpētniecības centra vadītājai Elitai Pētersonei par iespēju pasākumu noorganizēt tik skaistā vietā ievziedu ieskautā Gaujas krastā. Uz tikšanos nākamajā nūjošanas festivālā, kas notiks šī gada rudenī – 18. oktobrī!
 
 
Carnikavas sporta centrs
 
Share on Facebook Tweet