Rakstos

Drukāt

25.aprīlī visi aicināti uz Daumanta Kalniņa koncertu „Mana daļa Tevis"

.

Daumants KalninsLatvijas koncerti un Carnikavas tautas nams „Ozolaine" 25.aprīlī plkst. 19:30 aicina ikvienu uz dziedātāja Daumanta Kalniņa koncertu „Mana daļa Tevis".
 
Daumantam aizvadītais gads ir bijis pozitīviem notikumiem un panākumiem bagāts, jo dziedātājs veidojis jaunas, interesantas sadarbības, pavadot arī pāris mēnešus Indijā kopā ar Cabaret komandu.
 
Dziedātājs guvis atzinību, gan saņemot Teātra gada balvu „Spēlmaņu nakts" kategorijā „Gada debija skatuves mākslā" par „Kvazidmodo" lomu izrādē „Parīzes Dievmātes katedrāle", gan arī Radio Klasikas 2012. gada „Top 10" balvu kategorijā „Gada debija". Tāpat D.Kalniņš ticis nominēts Lielajai mūzikas balvai 2012 kategorijā „Gada debija" un ieguvis skatītāju simpātijas balvu.
 
Daumants par koncerta nosaukumu „Mana daļa Tevis" saka: „No ikviena cilvēka, ko dzīvē esam satikuši, mēs kādu daļiņu paņemam sev un tā kļūst par mūsējo. No tiem, kurus mīlam, mūsos ir tik daudz, ka bez šīs daļas mūsos kaut kā pietrūktu. Katru reizi uzstājoties atstāju daļu sevis un kaut ko paņemu sev."
 
Koncertā piedalīsies šādi mūziķi:
Daumants Kalniņš/balss
Kristaps Vanadziņš /taustiņinstrumenti
Mārcis Auziņš /ģitāra
Rūdolfs Dankfelds /sitaminstrumenti/
Toms Poišs /kontrabass, basģitāra/
 
Biļešu cena iepriekšpārdošanā Ls 4,00. Pensionāriem, studentiem un bērniem biļetes cena Ls 3,00. Pasākuma dienā Ls 5,00!
 
Biļetes nopērkamas darba dienās no plkst. 10.00 – 18.00 tautas nama Administrācijas telpā. Tālr. Informācijai: 26378644, 29231417, 67993688.
 
Pasākumu atbalsta Carnikavas novada dome
Share on Facebook Tweet