Rakstos

Drukāt

"E-prasmju nedēļa 2014" norisināsies arī Carnikavā

.

dators rakstaLīdzīgi kā iepriekš, arī šogad Carnikavas novads iesaistīsies „E-prasmju nedēļas" aktivitātēs, kas visā Latvijā norisināsies no 24. – 28. martam.
 
Ņemot vērā jauniešu lielo interesi par informācijas un komunikāciju tehnoloģijām (IKT), Carnikavas pamatskolas datoru klasē notiks praktiskās nodarbības par tēmām, kas jauniešiem ir aktuālas (datora izjaukšana un salikšana, mājas lapas izveide internetā u.c.), stāsta „E-prasmju nedēļas" koordinatore Ināra Briede.
 
Savukārt skolotājiem tiks mācītas jaunas prasmes mācību rezultātu atspoguļošanā – piemēram, tabulu, aprēķinu un grafiku veidā attēlot skolēnu sekmju dinamiku. „E-prasmju nedēļas" ietvaros ir padomāts arī par aktivitātēm novada iedzīvotājiem, piedāvājot „īso kursu" internetbankas pakalpojumu izmantošanā. Precīzai informācijai par minētajām aktivitātēm sekojiet līdzi turpmākām ziņām pašvaldības mājas lapā.
 
Kopumā šogad „E-prasmju nedēļas" galvenās tēmas ir e-prasmes nodarbinātībai un informācijas un komunikāciju tehnoloģijas karjerai. Akcijas organizētāji aicina skolēnus aktīvi sekot informācijai mājas lapā www.eprasmes.lv un reģistrēties IKT Karjeras dienām, izmantojot tiešsaistes formu, līdz 12. martam.
 
"E-prasmju nedēļa" ir informatīva kampaņa, kas notiek Latvijā un citās ES dalībvalstīs, demonstrējot digitālajā laikmetā dzīvojošajai sabiedrībai e-prasmju nozīmi darbā, karjeras attīstībā un cilvēka personiskajā izaugsmē. Tā tiek organizēta programmas "e-Skills for Jobs 2014" ietvaros. Vairāk informācijas: LASI ŠEIT.
 
Foto: Footage.shutterstock.com
Share on Facebook Tweet