Rakstos

Drukāt

Jaunais mācību gads sāksies 2.septembrī

.

1 zvansVairs tikai nedaudz dienas atlikušas līdz 2.septembrim, kad arī Carnikavas pamatskolā sāksies jaunais 2013./2014.mācību gads.
Informējam, ka jaunajā mācību gadā Carnikavas pamatskolā mācību grāmatas nodrošinās skolas bibliotēka. Izmantojot Valsts un Carnikavas novada pašvaldības finanšu līdzekļus, skolēni tiks nodrošināti arī ar lielāko daļu no mācību priekšmetu darba burtnīcām.

Carnikavas novada pašvaldība mācību gada laikā finansēs: 1.klases skolēnu skolas vestes un mugursomas, visu skolēnu dienasgrāmatu iegādi, vilciena satiksmes braukšanas kartiņas, skolas autobusa pakalpojumus, bezmaksas pusdienas, bezmaksas 1.-2.klašu rīta un pagarinātās dienas grupu, kā arī vairākas bezmaksas interešu izglītības nodarbības.

Skolēnu vecākiem, sagaidot jauno mācību gadu, jārūpējas par skolēnu individuālajiem mācību līdzekļiem: skolas somu, rakstāmpiederumiem, pierakstu kladēm un burtnīcām, kā arī nepieciešamo vizuālajā mākslā un mājturībā. Jāiegādājas arī sporta tērps, apģērbs skolēnu vajadzībām un maiņas apavi.

Sakarā ar to, ka 1.klases skolēniem tiks organizētas nodarbības angļu valodā, vecākiem (sazinoties ar pedagogu) būs jāiegādājās angļu valodas darba burtnīcas, jo tas skolā ir fakultatīvs priekšmets.

Tiekamies skolā 2.septembrī plkst.10:00!
 
Carnikavas pamatskola
Share on Facebook Tweet