Rakstos

Drukāt

FOTO: 2018. gads novadnieku tvertajos foto mirkļos

.

Inta Nuķe Starp debesīm un GaujuCik skaists ir Carnikavas novads visos gadalaikos – par to vēlreiz pārliecināmies, pārlūkojot novadnieku iesūtīto skaisto foto mirkļu galeriju. Paldies visiem, kas 2018. gada rudenī atsaucās aicinājumam dalīties ar gada skaistākajiem fotoattēlos tvertajiem mirkļiem, kas iemūžināti tepat Carnikavas novadā. 

Vēlamies, lai tā kļūtu par skaistu tradīciju – gada beigās dalīties ar īpašajiem attēliem, tādējādi ļaujot par tiem priecāties arī citiem.

Negaidiet šī gada beigas, lai dalītos – jūsu piedzīvoto dabā attēla formātā ar prieku saņemsim visu cauru gadu. Sūtiet savus skaistākos fotoattēlus uz e-pasta adresi: . Sūtot fotoattēlus, lūdzam norādīt autora vārdu uzvārdu, fotogrāfijas tapšanas vietu un, ja iespējams, datumu. Fotoattēla izšķirtspējai jābūt ne mazākai kā 2000 x 1500 pikseļi.

Vēlamies pateikties pērnā gada nogalē iesūtīto foto autoriem – Vladislavam Dervjanko, Elīnai Klintei, Ivandai Jakovelei, Laurai Galējai, Maritai Forandei, Jānim Muciņam, Jānim Melngailim, Intai Nuķei, Ingai Čaupalai un Dacei Krastiņai , dāvinot divas Carnikavas novada pastmarkas no kolekcijas, ko nelielā tirāžā izdevis novada Tūrisma informācijas centrs (TIC). Pastmarkas var saņemt Carnikavas TIC Stacijas ielā 5, iepriekš sazinoties pa tālruni: 67708443 vai 29326285.

Lai šogad daudz skaistu brīžu Carnikavas novada dabā un lai redzēto, piedzīvoto un sajusto izdodas skaisti notvert fotokamerās!

Novēlām panākumiem bagātu, laimīgu un skaistu mirkļu piepildītu 2019. gadu!

FOTOGALERIJA

Share on Facebook Tweet