Rakstos

Drukāt

Tirgotāji aicināti pieteikties Zvejnieksvētkiem un Nēģu svētkiem

.

Negu svetki tirgotaji 800Lielie un mazie uzņēmēji, mājražotāji, tirgotāji un svētku entuziasti - tiek izsludināta pieteikšanās ikgadējiem Carnikavas Zvejnieksvētkiem un Nēģu svētkiem šī gada vasarā. Visi tirgotāji, kas atbilst prasībām un vēlas pieteikt tirgošanai savu produkciju, ir aicināti to veikt savlaicīgi Carnikavas Tūrisma informācijas centrā (Stacijas ielā 5, 1. stāvā) vai elektroniski sūtot pieteikumu uz e-pastu: .
 
9. jūlijā Zvejnieksvētki – arī šogad kopā ar citām piejūras pilsētu un novadu pašvaldībām Carnikavā tiek rīkoti tradicionālie Zvejnieksvētki. Šogad svētku tematiskais uzsvars tiks likts uz zvejas senajām tradīcijām. Programmā kā vienmēr arī koncerti, sporta aktivitātes un zaļumballe. Tirdziņā īpaši aicinām pieteikties zivju produkcijas tirgotājus, daiļamata meistarus un dažāda veida amatniekus. Gaidīti tiek arī pārtikas preču tirgotāji, atrakciju organizatori, bufetes un rūpniecības preču tirgotāji, kas netirgo lietotas preces. Pieteikšanās tirdzniecībai svētkos līdz 5. jūlijam.
 
20. augustā Nēģu svētki - šī diena simbolizē nēģu zvejas sezonas atklāšanu, kas šogad tiks organizēta jau 15. gadu. Lai priecētu gan carnikaviešus, gan novada viesus, norisināsies laivu parāde, svētku gājiens, koncerti, nēģu zupas baudīšana, sporta aktivitātes un zaļumballe. Uz tirgošanos īpaši aicinām piedalīties zivju produkcijas tirgotājus un daiļamata meistarus. Gaidīti tiek arī pārtikas preču tirgotāji, atrakciju organizatori un bufetes. Pieteikšanās tirdzniecībai svētkos līdz 15. augustam.
 
Lai pieteiktos tirdziņam, nepieciešams:
1. Aizpildīt un parakstīt iesnieguma formu (iesniegumā norādīt arī tirdzniecības vietas platumu un nepieciešamo elektrības daudzumu);
2. Pievienot klāt uzņēmuma darbību apliecinošus dokumentus;
3. Pievienot fotogrāfiju ar savu produkciju un tirdzniecības vietu;
4. Samaksāt tirdzniecības atļaujas nodevu– 4,27 eiro par atļauju vieniem svētkiem.
5. Svētku rītā vai pirms tam elektroniski veikt apmaksu par tirdzniecības vietu (pēc pašvaldības zemes un citas teritorijas lietošanas maksas cenrāža apstiprināšanas izbraukuma tirdzniecībai publiskos pasākumos tirgotājiem, kuri jau pieteikušies, maksājamā summa tiks nosūtīta uz iesniegumā norādīto e-pastu).
 
IESNIEGUMA FORMA: ŠEIT.
 
Atgādinām, ka tirdzniecības vietu skaits ir ierobežots!
 
Pie maksājuma uzdevuma obligāti norādiet nodevas kodu: 9.5.1.4., nodeva par tirdzniecību publiskās vietās 4,27 eiro.
 
Pašvaldības rekvizīti:
Carnikavas novada dome:
Adrese: Stacijas iela 5, Carnikava, Carnikavas novads, LV-2163
Tālr.: +371 67993814, e-pasts:
Reģ.Nr. 90000028989
AS SEB banka LV59UNLA0050003955158
AS Swedbank LV87HABA0551027004318
 
Vietas maksu Nēģu svētkos un Zvejnieksvētkos būs iespējams veikt arī svētku rītā. Sīkāka informācija Carnikavas Tūrisma informācijas centrā, zvanot pa tālr. 67708443.
 
Uz tikšanos svētkos!
Share on Facebook Tweet