Rakstos

Drukāt

23.janvārī aicinām novadniekus un nevalstiskās organizācijas uz ideju forumu “Ceļā uz Latvijas simtgadi''

.

FORUMS 800Tuvojoties Latvijas simtgades svinībām, tautas nama "Ozolaine" radošā komanda aicina iedzīvotājus, nevalstiskās organizācijas un pašvaldības pārstāvjus piedalīties ideju forumā, lai kopīgi rastu jaunas ieceres un idejas simtgades svinībām novadā. Forums norisināsies 23.janvārī plkst. 17.00 tautas namā "Ozolaine".
 
Latvijas simtgade ir iespēja apliecināt piederību savai zemei un novadam. Tā ir iespēja apvienoties, lai kopīgi radītu svētkus. Mēs katrs esam Latvija – tu, es un mēs kā kopums.
 
Mēs katrs spējam pasniegt Latvijai un arī savam novadam kādu dāvanu svētkos, un tam nav vienmēr jābūt materiālam ieguldījumam. Varam ziedot savu laiku, piedaloties talkā vai kopējā akcijā, vai īstenot vienkāršu, bet brīnišķīgu ideju, kas ļauj mums sajust kopības garu un atklāt savas un līdzcilvēku skaistākās īpašības. Tā arī var būt iespēja parādīt jaunajai paaudzei, ka valstiskuma ideja dzima, tika noturēta un pastāvēs nākotnē tikai un vienīgi tad, ja mēs būsim vienoti un spēsim veltīt daļu savas dzīves kopīgai idejai valsts labā.
 
Svētkus var atzīmēt formāli – iekurt svētku ugunskurus, noorganizēt lielkoncertu un teikt svinīgas uzrunas. Taču varam svinēt ar kopīgi veiktiem darbiem vai radīt notikums, kas paliek nākotnei un sniedz kopēju labumu.
 
Aicinām arī novada nevalstiskās organizācijas, kas darbojas ciešā saiknē ar novada iedzīvotājiem un vislabāk pārzina iedzīvotāju vēlmes un ieceres, piedalīties forumā un sniegt savu artavu novada svētku koncepcijas izstrādē.
 
Būsim aktīvi un radīsim svētkus paši sev, jo mēs esam Latvija!
 
Tautas nama "Ozolaine" radošā komanda
Share on Facebook Tweet