Rakstos

Drukāt

Aicina jauniešus pastkaršu konkursā iepazīstināt ar savu reģionu

.

postcard koEiropas Jaunatnes informācijas tīkls "Eurodesk" ielūdz visus Eiropas jauniešus, kas ir vecumā no 13 līdz 30 gadiem, piedalīties pastkaršu konkursā, šādi iepazīstinot citus ar savu reģionu.
 
Paša veidoto pastkartes dizainu nepieciešams augšupielādēt tiešsaistē (tīmekļa vietnē http://timetomove.info/ vai "Eurodesk" Facebook lapā) līdz 2015. gada 4. oktobrim. Tad notiks balsošana, tīmekļa vietņu apmeklētāji ir lūgti spiest "like" atzīmi par savām iemīļotākajām konkursa pastkartēm. Konkursa noslēgumā Eurodesk no 20 pastkartēm, kuras būs saņēmušas visvairāk "like", izvēlēsies divas labākās. Balvā katrs saņems 22 dienu nepārtraukto InterRail vilciena biļeti. Biļete ļauj bez maksas pārvietoties ar 32 dzelzsceļa kompāniju vilcieniem visā Eiropā.
 
Šī konkursa mērķis ir apkopot dažādos Eiropas reģionos radītās radošās pastkartes. Radošās tehnikas savas pastkartes izveidē – tādas kā kolāžas, zīmēšana, gleznošana, grafiskais dizains un citas – ir pat ļoti ieteicamas.
 
Šis konkurss ir daļa no kampaņas "Time to Move", kuras laikā jauniešiem tiek sniegta noderīga informācija par starptautiskām mobilitātes iespējām. Šī kampaņa visā Eiropā notiek no 2015. gada 21. septembra līdz 4. oktobrim.
 
Latvijā kampaņu īsteno Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra. Latvijā kampaņas aktivitātes notiks no 21. līdz 25. septembrim. Tās laikā notiks trīs jauniešiem un jaunatnes jomā strādājošajiem veltīti semināri: 21. septembrī notiks pieredzes apmaiņas seminārs "Es piedalījos/īstenoju "Erasmus+: Jaunatne darbībā" projektā"; 23. septembrī – seminārs "Sociālā uzņēmējdarbība Latvijā: Tavs izaicinājums nākotnei?"; 24. septembrī – seminārs "Kādas ir mūsdienu jauniešu iespējas Eiropā?". Visi semināri notiks bez maksas. Plašāka informācija par semināriem un pieteikšanos tiks publicēta tuvākajā laikā www.jaunatne.gov.lv. Vairāk informācijas: timetomove.info
 
Kintija Bulava
Jaunatnes starptautisko programmu aģentūras
Komunikācijas daļas vecākā referente
Tālr.nr. 67356247
e-pasts:
Share on Facebook Tweet