Rakstos

Drukāt

Satiksmes ierobežojumi Zvejnieksvētkos

.

Satiksmes ierobezojumiPašvaldības policija informē, ka Zvejnieksvētkos, 11. jūlijā ielās, kur norisināsies gadatirgus laikā no plkst. 8.00 - 16.00, satiksme tiks slēgta Jūras ielā, ceļa posmā no Rīgas ielas līdz Zvejnieku ielai, Nākotnes ielā, Jomas ielā un Rīgas ielā.
 
Tiks veikti arī ceļu satiksmes ierobežojumi: slēgta satiksme valsts reģionālajā autoceļa P1 Carnikavas teritorijā ceļa posmā no Ziedu ielas līdz Zvejnieku ielai, laikā no plkst. 6.00 - 16.00. Satiksmes plūsma tiks novirzīta pa Zvejnieku ielu un Stacijas ielu.
 
Aicinām transportlīdzekļus novietot Stacijas ielas laukumā pretim pastam, laukumā pie dzelzceļa - Stacijas ielas un Rīgas ielas krustojuma, laukumā pie Stacijas un Zvejnieku ielas krustojuma, Atpūtas ielā, Smilšu ielā (bērnudārza pusē), Zvejnieku ielā (parka pusē) un Laivu ielā (meža pusē).

Ja rodas jautājumi vai neskaidrības par transportlīdzekļu novietošanu, aicinām vērsties pie pašvaldības policijas darbiniekiem, kā arī zvanīt pašvaldības policijai pa diennakts tālr. 22006686.

Carnikavas novada pašvaldības policija

Share on Facebook Tweet