Rakstos

Drukāt

Pieteikšanās Lielās talkas Pagalmu konkursā pagarināta līdz 1.martam

.

Pagalmu konkurss mazsDaudzdzīvokļu māju iedzīvotājus aicina apspriesties ar kaimiņiem un pieteikties dalībai Lielās talkas Pagalmu konkursā. Tā ir iespēja padarīt pagalmu skaistāku, apvienojot savus un profesionāļu spēkus.
 
Lielās talkas Pagalmu konkursā šogad reģionu iedzīvotājiem ir lielākas iespējas – trīs no četriem daudzdzīvokļu namu pagalmiem, kuri tiks sakopti un labiekārtoti, tiks izvēlēti ārpus Rīgas un tikai viens – galvaspilsētā.
 
Lai piedalītos Pagalmu konkursā:
- nofotografē pagalmu,
- sarīko kaimiņu tikšanos un apspriediet pagalma problēmas,
- apspriediet pagalma problēmas,
- vienojieties par vēlamajiem uzlabojumiem,
- noskaidrojiet pagalma zemes piederību un kaimiņu gatavību piedalīties talkā,
- esiet gatavi paši līdzdarboties - piedalīties pagalma projekta apspriešanā kopā ar ainavu arhitektiem, studentiem un Lielās talkas Pagalmu sakopšanas kustības organizatoriem, vienoties par vēlmēm un savākt kaimiņu parakstus pagalma labiekārtošanas projektam.
 
Pie konkursa uzvarētājiem dosies profesionāli ainavu arhitekti un studenti no Latvijas augstskolām, lai sagatavotu labiekārtošanas projektu, kuru kopā ar pagalma māju iedzīvotājiem realizēs Lielās talkas dienā – 25.aprīlī.
 
Plašāka informāciju par pieteikšanos Pagalmu konkursam un pieteikuma anketa - www.talkas.lv. Pieteiktšanās konkursā pagarināta līdz 1. martam.
 
Pagalmu konkurss
Share on Facebook Tweet