Rakstos

Drukāt

Janvārī un februārī karavīriem novadā notiks apmācības

.

NBSNacionālie Bruņotie spēki (NBS) informē, ka janvāra beigās un februārī Sauszemes spēku Kājnieku brigādes karavīriem Carnikavas novada teritorijā notiks apmācības.
 
No 26. – 27. janvārim diennakts gaišajā laikā no plkst. 09.00 – 17.00 karavīriem notiks apmācības orientēšanās iemaņu uzturēšanai. Tās laikā karavīri pārvietosies ar kājām pa Carnikavas novada teritoriju bez ieročiem, netiks izmantota mācību munīcija un pirotehnikas līdzekļi.
 
No 3. – 5. februārim karavīri Carnikavas un Ādažu novada teritorijā veiks orientēšanās nodarbību, kurā piedalīsies 30 karavīri.
 
Savukārt no 10. – 12. februārim, kā arī no 17. – 19. februārim NBS karavīri Carnikavas, Ādažu un Garkalnes novadu teritorijā ir plānojuši veikt orientēšanās nodarbību, kurā piedalīsies 30 karavīri.
 
Diennakts gaišajā un tumšajā laikā no 16. – 20. februārim karavīriem notiks apmācības orientēšanās iemaņu uzturēšanai. Tās laikā karavīri pārvietosies ar transportu un kājām pa Carnikavas novada teritoriju un koplietošanas ceļiem bez ieročiem, netiks izmantota mācību munīcija un pirotehnikas līdzekļi.
 
Arī 25. un 26. februārī karavīri Carnikavas, Ādažu un Garkalnes novadu teritorijā veiks orientēšanās nodarbību, kurā piedalīsies 30 karavīri.
 
27. februārī karavīri Carnikavas un Ādažu novada teritorijā ir plānojuši veikt pārgājienu ekipējumā. Apmācībās piedalīsies 30 karavīri, kā arī tiks iesaistītas trīs militārās autotransporta vienības.
 
NBS norāda, ka minētajās apmācībās speciālie šāvienu imitācijas līdzekļi netiks izmantoti, un NBS apņemas nenodarīt kaitējumus īpašumiem un videi, kā arī ievērot ugunsdrošības noteikumus.
 
Nacionālie Bruņotie spēki
Share on Facebook Tweet