Rakstos

Drukāt

Pašvaldības policija pie atbildības sauc kāpu izbraukātājus

.

Kvadracikls1 500Carnikavas novada pašvaldības policija šopavasar ir konstatējusi jau vairākus krasta kāpu aizsargjoslas izbraukāšanas gadījumus ar mehāniskajiem transporta līdzekļiem un pārkāpējus saukusi pie administratīvās atbildības.
 
Kāpu izbraukšana mūsu novadā joprojām ir aktuāla problēma, un tai ir izteikti sezonāls raksturs – visbiežāk pārkāpumi tiek konstatēti laika periodā no maija līdz augustam. Rudens un ziemas mēnešos tiek konstatēti atsevišķi kāpu izbraukāšanas gadījumi.
 
Kvadracikls 800
 
Pašvaldības policija atgādina, ka naudas sods transportlīdzekļa vadītājam par mehānisko transportlīdzekļu pārvietošanās (arī stāvēšanas vai apstāšanās) noteikumu pārkāpšanu Baltijas jūras un Rīgas jūras līča piekrastes krasta kāpu aizsargjoslā, pludmalē vai īpaši aizsargājamā dabas teritorijā ir līdz 350 EUR.
 
pludmale 800
 
Liela nozīme ir novadnieku atbalstam un sniegtajai informācijai, tādēļ pašvaldības policija aicina iedzīvotājus nebūt vienaldzīgiem un ziņot par pārkāpumiem pludmalē un dabas parkā „Piejūra", zvanot pa diennakts tālruni 22006686.
 
Carnikavas novada pašvaldības policija
Share on Facebook Tweet