Tūrisma jomas pārstāvjus 12. maijā Carnikavā aicina uz semināru par kājāmgājēju maršruta izveidi Latvijas un Igaunijas piekrastē

.

Jura 800Šī gada 12. maijā Сarnikavā, alternatīvās aprūpes centrā "Pīlādzis" (Stacijas ielā 5, Carnikavā), norisināsies maršruta izveides darba seminārs par Igaunijas – Latvijas programmas projektu "Kājāmgājēju maršruts gar Baltijas jūras piekrasti Latvijā un Igaunijā".
 
Semināru rīko Vidzemes Tūrisma Asociācija un Carnikavas novada dome sadarbībā ar Latvijas lauku tūrisma asociāciju "Lauku ceļotājs", ieviešot Igaunijas–Latvijas programmas atbalstītu projektu, kura mērķis ir izveidot kājāmgājēju maršrutu gar jūras piekrasti Latvijā un Igaunijā, lai iekļautos kopējā E9 Eiropas kājāmgājēju maršrutā.
 
Darba semināra Vidzemē mērķis ir:
- informēt ar projekta aktivitātēm un ieguvumiem, kas plānoti Vidzemē, Rīgā, Jūrmalā un kopumā projektā;
- iepazīstināt tūrisma uzņēmējus ar kājāmgājēju specifiskajām interesēm un vajadzībām ceļojuma laikā un mudināt veidot jaunu pakalpojumu kājāmgājējiem;
- diskutēt par katru maršruta posmu un vienoties par tā trasējumu;
- vienoties par turpmāko sadarbību maršruta izveidē.
 
Ar semināra darba kārtību var iepazīties ŠEIT.
 
Seminārā aicināti piedalīties Salacgrīvas, Limbažu, Saulkrastu, Carnikavas novadu un Rīgas un Jūrmalas pilsētu tūrisma uzņēmēji un pašvaldību tūrisma attīstības speciālisti, īpaši tie, kas atrodas netālu no jūras piekrastes, kur virzīsies maršruts.
 
Novadu posmu sadalījums dalībai seminārā nav strikts, bet diskusija par maršruta posmiem plānota saskaņā ar darba kārtībā norādītajiem posmiem.
 
Aicinām iepazīties ar trasējumu savas pašvaldības teritorijā, lai semināra laikā vienotos par pamata versiju tālākai saskaņošanai ar Dabas aizsardzības pārvaldi, plānotu apsekojumus un gatavotu mārketinga materiālu. Kājāmgājēju maršruta gar piekrasti darba variants ir skatāms ŠEIT.
 
Ja par kādu no posmiem būs vajadzīgs papildu laiks un diskusija par trasējumu, tā tiks organizēta atsevišķi.
 
Semināru organizē Vidzemes Tūrisma Asociācija un Carnikavas novada dome sadarbībā ar Latvijas lauku tūrisma asociāciju "Lauku ceļotājs".
 
Pieteikt dalību seminārā var līdz 8.maijam, aicinām reģistrēties elektroniski ŠEIT.
 
Uz tikšanos piekrastē!
 
Vairāk informācijas par semināriem:
Raitis Sijāts, tālr.: 29175314, .
 
Logo visi
 
Share on Facebook Tweet