Izsludināta pieteikumu pieņemšana mazo lauku saimniecību attīstības projektiem

.

LLKCLauku atbalsta dienests (LAD) izsludinājis projektu iesniegumu pieņemšanu Eiropas Savienības (ES) Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) un Lauku attīstības programmas (LAP) pasākuma "Lauku saimniecību un uzņēmējdarbības attīstība" apakšpasākumā "Atbalsts uzņēmējdarbības uzsākšanai, attīstot mazās lauku saimniecības".
 
Otrās kārtas projektu iesniegumu pieņemšana notiks no šī gada 1. jūnija līdz 30. jūnijam.
 
Konsultācijas projektu pieteikumu sagatavošanā var saņemt, kā arī gatavo projektu pieteikumu apstiprināšana notiek SIA LLKC Pierīgas konsultāciju birojā, Dārza iela 2a, Siguldā.
 
Atbalsts projektiem tiek realizēts saskaņā ar Ministru kabineta 2014. gada 30. septembra noteikumiem Nr. 598 "Noteikumi par valsts un Eiropas Savienības atbalsta piešķiršanu, administrēšanu un uzraudzību lauku un zivsaimniecības attīstībai 2014.-2020. gada plānošanas periodā" un Ministru kabineta 2015. gada 9. jūnija noteikumiem Nr. 292 "Valsts un Eiropas Savienības atbalsta piešķiršanas kārtība pasākuma "Lauku saimniecību un uzņēmējdarbības attīstība" apakšpasākumā "Atbalsts uzņēmējdarbības uzsākšanai, attīstot mazās lauku saimniecības"".
 
Linards Ligeris
Tālr: 28677152
Share on Facebook Tweet