Carnikavas novada jaunieši angļu valodas nedēļā pilnveido valodas prasmes

.

Tims grupaNo 11. līdz 15. jūlijam biedrības "Nākotnes iela" īstenotā projekta "Angļu valodas zināšanu pilnveide Carnikavas novada skolēniem" ietvaros Carnikavas pamatskolā norisinājās Angļu valodas nedēļa.
 
Tās laikā Carnikavas novada 7.–9. klašu skolēniem bezmaksas nodarbībās bija iespēja vismaz trīs stundas dienā runāt angliski, un galvenais šīs nedēļas uzdevums bija mudināt jauniešus pēc iespējas vairāk izteikties angliski. Radošo un komandu sacensību garā organizēto nodarbību laikā, ko vadīja biedrības pārstāvis, kā arī angļu valodas skolotājs no Anglijas, uzdevums tika sekmīgi paveikts.
 
Šīs nedēļas laikā projekta dalībnieki tika iepazīstināti arī ar tulka un tulkotāja profesijām, tiekoties ar cilvēkiem, kuriem šis darbs ir ikdiena gan Eiropas Savienības institūcijās, gan šeit pat Latvijā, tulkojot dažādām iestādēm un grāmatu izdevniecībām.
 
Biedrība "Nākotnes iela" saka paldies visiem dalībniekiem, kā arī Carnikavas novada domei par atbalstu, jo projektu konkursa "Sabiedrība ar dvēseli" ietvaros šim mērķim tika piešķirts 689 eiro pašvaldības finansējums.
 
Biedrība "Nākotnes iela"
 
Attēlā: Skolotājs Tims uzklausa skolēnu idejas viņu gatavotajai prezentācijai "The world I want to live in" (Pasaule, kurā es vēlos dzīvot)
 
Dzivo zali logo
 
 
Share on Facebook Tweet