Iznācis "Carnikavas Novada Vēstis" jūnija numurs

.

Avize junijs rakstamInformatīvā izdevuma "Carnikavas Novada Vēstis" jūnijā numurā lasiet par jaunākajām pašvaldības un novada aktualitātēm.
 
Tajā publicētas atbildes uz iedzīvotāju jautājumiem par atkritumu apsaimniekošanu novadā. Tāpat arī domē saņemtā vēstule no Autotransporta direkcijas, kas, atsaucoties un novadnieku izteiktajiem priekšlikumiem par sabiedriskā transporta kursēšanas nepilnībām, sola pārskatīt autobusa kustības sarakstu.
 
Izdevumā vairāk lasiet arī par septiņos gados novadam no Eiropas fondiem piesaistītajiem 13 miljoniem eiro dažādu projektu īstenošanai, Carnikavas kamerkora "Vēja balss" triumfu starptautiskā koru konkursā Klaipēdā, kā arī Carnikavas Mūzikas un mākslas audzēkņu panākumiem konkursā Itālijā.
 
"Ražo zāles, kas "apēd" vēzi" – intervijā uzņēmējs Jurģis Auziņš stāsta par viroterapijas jomu pasaulē. To aizsākusi viņa vecāmāte, profesore Aina Muceniece, kas atklāja šo pasaulē unikālo vēža ārstniecības metodi un savulaik kopā ar dzīvesbiedru bija vieni no pirmajiem Garciema iedzīvotājiem.
 
Šajā numurā aizsākam jaunu rubriku "Dzīvo zaļi", kurā šoreiz vairāk pievēršamies atkritumu šķirošanai – kāda ir šķiroto atkritumu "nākamā dzīve" un kā tie tajā nonāk.
 
Izdevumā vēstīts arī par Komunālservisa paveikto maija mēnesī, publicēts domes lēmumu kopsavilkums, kā arī jaunākās ziņas par aktualitātēm izglītībā, kultūrā un sportā.
 
Elektroniski izdevumu var lasīt ŠEIT.
Share on Facebook Tweet